Rijswaard update aangaande coronavirus (COVID-19)

Uw partner in baksteen!

Geachte gewaardeerde klant,

Ongetwijfeld heeft u gehoord dat het coronavirus (COVID-19) erg actief is in Noord-Brabant/Gelderland en nu ook elders in Nederland

Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviseert ons om maatregelen te nemen rondom het virus en deze volgen wij ook op. Onze prioriteit is het beschermen van de gezondheid van uw en onze werknemers tot het zoveel mogelijk minimaliseren van bedrijfsonderbrekingen. 

Verder doen we er alles aan om de curve af te vlakken en het risico op verspreiding te minimaliseren.

Als zodanig nemen we met onmiddellijke ingang deze noodzakelijke stappen t/m 6 april 2020 :

  •  Alle door de Rijswaard/Sterrewaard geplande zakenreizen naar het buitenland zijn geannuleerd en uitgesteld t/m 6 april.
  • Met alle begrip zullen wij alle afspraken, na overleg aanpassen of verzetten tot na 6 april 2020. Alle externe bezoekers hebben beperkt tot geen toegang tot ons bedrijfspand/terrein tenzij voor een afhaling of andere zakelijke reden e/of in overleg met de directie/medewerker van de Rijswaard/Sterrewaard
  • Hoe ongemakkelijk het ook is, zullen wij geen handen schudden en enige afstand bewaren en u hoofd knikkend begroeten.
  • Elke werknemer die is blootgesteld aan het virus wordt 14 dagen in eigen quarantaine  geplaatst.
  • De directie en medewerkers van de Rijswaard/Sterrewaard zullen zoveel mogelijk gebruik maken van de normale beschikbare communicatie middelen zoals telefoon, e-mail en videoconferenties.

Hoewel deze stappen sterk van aard zijn, doen wij er alles aan om uw bestellingen en producten tijdig te verwerken en naar u te verzenden. 

 

De Rijswaard/Sterrewaardt doet er alles aan om het coronavirus te helpen vertragen en verdere verspreiding van dit virus tegen te gaan. 

Wij vertrouwen erop dat deze beslissing zal bijdragen aan het indammen van het coronavirus voor het behouden van uw gezondheid, en de gezondheid van onze collega’s, familie en vrienden.

Wij stellen uw medewerking en begrip dan ook erg op prijs.
Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Wij wensen u en uw collega’s sterkte en een goede gezondheid toe.
Met vriendelijke groet,
 
Atse Blei
Directie, de Rijswaard/Sterrewaard

Steenfabriek Rijswaard BV
De Rijswaard 2
5308 LV Aalst (GLD)
T 0418 - 552221
F 0418 - 552900

Logo Rijswaard
Facebook  LinkedIn  Instagram  YouTube  Twitter
Niet meer ontvangen?  |  Webversie
Copyright 2024